2017-12-27

    Per dailės ir pasaulio pažinimo pamokas trečiokai vyko į Kaišiadorių krašto karpinių meistrės Viktorijos Malinauskienės namus, kur autorė parodė savo karpinių parodėlę , papasakojo apie kiekvieną paveikslą, kokia jo mintis, kaip jį kūrė.

   Supažindino vaikus, kad eglutė gali būti puošta karpiniais iš popieriaus. Parodė savo kurtų atviručių kolekciją, paaiškino ir parodė  kaip pasigaminti patiems.

   Vėliau vedė edukacinę veiklą ,,Stebuklingas snaigių karpymas''.

 

 

  

....................................................................................................................................................................................................

   3 klasės mokiniai dalyvavo prezidentės organizuojamoje akcijoje „Knygų Kalėdos''. Už surinktus pinigus nupirko keturias knygas ir padovanojo jas Gudienos bibliotekai. 

 

   Bibliotekininkė Danguolė Repčinskienė papasakojo apie naujausias knygeles, kurias siūlė perskaityti. Mokiniai skaitė ištraukas iš dovanojamų knygelių.

 

   Kadangi buvo Advento laikotarpis, Kaišiadorių kultūros centro „Rankdarbių'' būrelio vadovė Giedrė Sasnauskienė išmokė vaikus pasigaminti nykštukų kepurėles.

 

......................................................................................................................................................................................................

   Gruodžio mėn. 3 klasėje vyko netradicinė pamoka. 

 

   Pamoką vedė Vilniaus universiteto studentas, jaunimo lyderystės  konferencijos ,,Lyderių inkubatorius'' viešo konkurso „Lipk ant scenos'' nugalėtojas  Antanas Bernatonis.

 

   Jis kalbėjo apie lyderystę, kaip tapti lyderiais ir pats svarbiausias klausimas - kaip būti lyderiu. Pasakojo apie savo keliones po užsienį ir patirtį jose.

 


 

   Vyr. mokytoja Vilija Demjanovienė