2016-08-30

KVIETIMAS

Jau beržai ir kaštonai liepsnoja, 
Neša vasarą gervės ant sparnų vis tolyn ir tolyn, 
Paklausykite! Kažkas skambina, šaukia,- 
Tai rugsėjo pirmoji, 
Ji, visus pasikvietusi, veda 
Stebuklingon vaikystės šalin.

 Visus mažuosius ikimokyklinukus, priešmokyklinukus, pradinių klasių ugdytinius ir jų tėvelius kviečiame į RUGSĖJO 1-osios ŠVENTĘ, kuri vyks rugsėjo 1 d. 9.00 val. Kaišiadorių r. Gudienos mokyklos-darželio „Rugelis“kieme.

2016-06-02

     Prasidėjus vasarai  „Keliautojų“ klubas išvyko dar į vieną kelionę. Šį kartą lankėmės Darsūniškyje.  Pamatėme trejus, kaimą saugančius vartus, apsilankėme Kruonio gimnazijos muziejuje, apžiūrėjome paukščių ekspoziciją, pabuvojome prie Nemuno ir prie mineralinio vandens šaltinio. Senosiose Sekionių kaimo kapinaitėse apkabinome 700 metų senumo ąžuolą. Grįždami atgal apžiūrėjome Kruonio bažnyčią ir dvaro liekanas.

     Vyr. mokytoja Valda Bernikienė

    

    

    

    

    

    

    

    

2016-06-01

     Šiandien mokyklos-darželio „Rugelis“ vaikams diena prasidėjo linksma švente. Vaikai išėjo į vėliavėlėmis, balionais papuoštą kiemą švęsti Tarptautinę vaikų gynimo dieną.

     Kieme, skambant muzikai, vaikai žaidė žaidimus, pūtė muilo burbulus, piešė kreidelėmis ant plytelių. Linksmi ir laimingi sutiko vasarą ir džiaugėsi nerūpestinga vaikyste.

     Vyr. auklėtoja Rimutė Vainienė


2016-05-31

Paskutinio skambučio šventė

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

 

2016-05-30

     Mokykloje vyko tradicinė pirmokų „Abėcėlės šventė". Pirmokėliai išmoko visas raideles. Sugeba skaityti ir rašyti. Tai įrodė skaitydami garsiai šventės metu.

     A B C gerai pažįstu,

     Paskaitau ir parašau,

     Bet jei truputį suklystu

     Tai labai atsiprašau.

Į šventę susirinko ir atsisveikinti su savo 1 klasės knygelėmis. Mokinukai deklamavo, dainavo, šoko. Šventės pabaigoje buvo įteikti pirmaklasio pažymėjimai, atminimui - skaitymo knygelės.

     Smagiausia buvo visiems susėsti prie saldaus vaišių stalo, džiaugtis artėjančia vasara, atostogomis.

     Vyr. mokytoja Vilija Demjanovienė